Despre noi

PS33 MODEL 3D 1 Dreapta

Rădoi Engineering

Lideri consacrați în domeniul științelor și tehnologiilor geospațiale, suntem o companie specializată în achiziția, analiza, înțelegerea și procesarea datelor geospațiale, livrând produse care maximizează beneficiile acestora. Credem în începuturile bune iar experiența acumulată în cele mai diverse industrii ne-a convins că orice proiect remarcabil, indiferent de anvergura sa, pornește de la o bază construită impecabil.

Cu o experiență de peste 15 ani în industria de proiectare și restaurare, eforturile noastre sunt canalizate constant către a dezvolta o companie ghidată de profesionalism, inovație și încredere. Echipa noastră de experți se află într-un proces continuu de specializare, iar tehnologiile pe care le folosim țin pasul cu inovațiile din industrie. Toate acestea sunt garanția obținerii unor rezultate remarcabile pentru clienții noștri.

Valori

Încredere

Suntem o echipă foarte bine pregătită, într-un proces continuu de cercetare, pentru a ne asigura că avem expertiza necesară pentru rezolvarea proiectelor noastre. 

Inovație

Ne asigurăm că metodele de analiză și rezolvare a activităților sunt în conformitate cu cele mai performante tehnologii disponibile în domeniul în care activăm.

Profesionalism

Suntem o companie centrată pe performanță, dedicată scopului de a livra rezultate excelente pentru fiecare proiect în care suntem implicați. Avem setate standarde înalte atât pentru modul în care lucrăm ca echipă, cât și pentru rezultatele care ajung la clienții noștri.

Broșură

Dacă vrei să afli mai multe informații despre cine suntem, ce proiecte am realizat până acum și cum putem să ne aducem contribuția în proiectele tale, te invităm să descarci broșura companiei noastre.

Carieră

Echipa noastră este într-o continuă creștere. Mereu căutăm oameni care ne împărtășesc valorile și dorința de a crea proiecte remarcabile. Dacă vrei să fii parte din echipă, te invităm să descoperi ce job-uri avem disponibile în momentul de față.