Industrii

MNIR22 MODEL 3D 2

Patrimoniu

Patrimoniu

Experți în patrimoniu, specialiști în arta digitală de scanare laser 3D, execuția releveelor 2D, modelare 3D BIM și digitizarea monumentelor.

Oil & Gas

Oil & Gas

Sectorul industriei Oil & Gas are cerințe și provocări care necesită un grad ridicat de siguranță și cele mai înalte standarde de executare, de aceea, experiența vastă a echipei Rădoi Engineering se pliază pe necesitățile specifice ale clienților.

Agricultură

Agricultură

Cu ajutorul ultimelor tehnologii și tehnici de preluare și prelucrare a datelor, aplicăm conceptul de inovație în agricultura de precizie.

Infrastructură

Infrastructură

Soluțiile noastre personalizate, care preîntâmpină cerințele în continuă schimbare ale sectorului de infrastructură, le permit clienților Rădoi Engineering să ia decizii bine informate privind procesele de planificare, proiectare, construcție și mențenanță.

Energie

Energie

Rădoi Engineering oferă servicii de inspecție vizuală de precizie pentru a ajunge și în cele mai inaccesibile locuri. Atunci când siguranța primează, expertiza echipei Rădoi Engineering asigură baza unor proiecte remarcabile.

Arhitectură, inginerie și construcții

Arhitectură, inginerie și construcții

Diversitatea provocărilor și raportul cost-timp-calitate ne-au determinat de-a lungul a timpului să punem accent pe eficiență și să excelăm în furnizarea produselor și serviciilor estențiale pentru sectorul construcțiilor.