Fotogrammetrie aeriană cu drone

Fotogrammetrie aeriană cu drone

Cu abilitatea de a ajunge chiar și în locurile cele mai inaccesibile, periculoase, sau de a acoperi suprafețe foarte mari, echipele departamentului UAV ale Rădoi Engineering folosesc cea mai recentă tehnologie a dronelor pentru a oferi o gamă largă de servicii de fotogrammetrie, precum și o varietate de produse geospațiale.

Fie că este vorba de o porțiune aglomerată de căi ferate, de un sit arheologic, o clădire monument sau de un întreg portofoliu de proprietăți, piloții noștri certificați ca piloți comerciali de drone împreună cu inginerii geodezi cu multă experiență, pot captura în siguranță imagini de înaltă rezoluție, sub 5 mm/pixel, rezoluție de neegalat în industrie, toate într-o fracțiune din timpul necesar metodelor tradiționale de măsurare.

Pe langă imaginile ortorectificate și norii de puncte 3D, clienții noștri primesc și un raport detaliat cu privire la datele și preciziile imaginilor preluate în teren, precum și calitatea prelucrării acestora.
Notă: Produsele 2D și 3D obținute pe baza fotogrammetriei aeriene sunt compatibile cu software CAD & BIM, fiind predate ca fișiere în diverse formate: *las, *laz, *xyz, *ply, *fbx, *obj, *dxf, *dwg, *pdf, *tiff, etc.

Produse

 1. Nor de puncte RGB
 2. Ortofotoplan
 3. Model digital al terenului (DTM)
 4. Model digital al suprafeței (DSM)
 5. Curbe de nivel
 6. Plan topografic
 7. Modele urbane 3D CAD & BIM
 8. Realitate virtuală și augmentată
 9. Clasificări pe informații (sol, vegetație, clădiri, liniielectrice aeriene, apă, etc.)
 10. Calcul obstacolări
 11. Calcul de volum / cantități
 12. KMZ/KML pentru Gogole Earh
 13. Imagini multispectrale și analize pe imagini multispectrale
 14. Imagini termice și analize pe imagini termice
 15. Imagini termice și analize pe imagini termice

Marian Rădoi
CEO