LiDAR cu drone

LiDAR cu drone

Având o vastă experiență în măsurători integrate prin topografie cu stații totale, scanare laser 3D, fotogrammetrie cu drone și fiind întotdeauna concentrați să îmbunătățim constant metodele tehnice de captare și procesare a măsurătorilor, am investit și în cea mai recentă tehnologie LiDAR pentru drone, reușind să producem și să furnizăm clienților noștri produse de înaltă calitate și acuratețe.

Tehnologia LiDAR utilizată de Rădoi Engineering oferă pe lângă o varietate largă de produse, avantaje de neegalat în domeniu. Acest mod de scanare asigură un timp redus de achiziție a unor volume foarte mari de date pe suprafețele întinse. Comparabil cu alte metode de captare a datelor geospațiale, utilizarea LiDAR facilitează obținerea unui volum mare de date într-o perioadă redusă de timp.

Produsele rezultate LiDAR au o acuratețe înaltă, ce reprezintă fidel realitatea, această tehnologie având capacitatea de a distinge și separa vegetația de sol. Mai mult, riscul de apariție a accidentelor de muncă este foarte scăzut. Dronele pot fi utilizate în medii dificile, fără a afecta integritatea obiectelor scanate sau siguranța operatorilor. Tehnologia LiDAR permite o mai bună utilizare a resurselor și spațiilor, nemaifiind necesare întoarceri pe teren, deoarece toate detaliile sunt deja înregistrate.

Produse

 1. Nor de puncte RGB
 2. Ortofotoplan
 3. Model digital al terenului (DTM)
 4. Model digital al suprafeței (DSM)
 5. Curbe de nivel
 6. Plan topografic
 7. Modele urbane 3D CAD & BIM
 8. Realitate virtuală și augmentată
 9. Clasificări pe informații (sol, vegetație, clădiri, liniielectrice aeriene, apă, etc.)
 10. Calcul obstacolări
 11. Calcul de volum / cantități
 12. Inventariere arbori
 13. Inventariere vegetație

Marian Rădoi
CEO